Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Bemutatkozás


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 

Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zrt.

eme_telefon.jpgCégünk megalakulásának fő célja a mobiltelefonhoz kapcsolódó mobilfizetési megoldások (mikro-, makrofizetés) kifejlesztése és minél szélesebb körben történő elterjesztése mind a magyar, mind a nemzetközi piacokon.

Ennek első lépéseként Magyarországon 2006. július 1-én indítottuk el az országos egységesítésre törekvő mobilparkolás rendszerünket Budapesten és 33 vidéki városban.
Ezt követően a parkoló szolgáltatás további termékekkel - autópálya matrica vásárlással és az újságelőfizetéssel - bővült.

Ezen szolgáltatások használata nemcsak kényelmes, hanem gyors, rugalmas és megbízható mobilfizetési megoldást nyújt  a magán és a céges felhasználóknak egyaránt.

A magyarországi mobilfizetés nagy áttörését az Ad-hoc Mobil Parkolás bevezetése hozta, amivel már 8,5 millió mobiltelefonszámról elérhetővé vált a modern fizetési mód. A szolgáltatás az EME Zrt., a  T-mobile, a Telenor (régebben Pannon) és a Vodafone együttműködésének köszönhetően 2009. márciusában indult el. A termék sikerességét jól mutatja, hogy mára már több mint 35.000.000 tranzakciót bonyolítottunk rendszreinken.

A fizetési technológia továbbfejlesztésével a 2010-es Sziget Fesztiválon bemutattuk a Percalapú Fesztiváljegy, később pedig - a MOM Park bevásárlóközpontban - a Zárttéri mobilparkolás termékeket.
Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva folyamatosan fejlesztjük ezen szolgáltatásokhoz tartozó rendszerünket és növeljük szolgáltatási területeinket.

Szolgáltatási körünk bővítésének alapja minden olyan utazással, vagy szabadidős tevékenységgel kapcsolatos mobilfizetési szolgáltatás, ami megkönnyíti a kikapcsolódni illetve utazni vágyó emberek életét.

EME. Mobillal könnyebben megy.


Nyomtatás

Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>