Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Sajtószoba


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 

 
Regionális Híradó Budapest
2006-10-25
Mától az V. kerületben is lehet  mobiltelefonról  fizetni a  parkolási  díjat. A belváros csatlakozásával most ár az egész fővárosban működik a rendszer.

Műsorvezető: - Mától az V. kerületben is lehet  mobiltelefonról  fizetni a  parkolási  díjat. A belváros csatlakozásával most ár az egész fővárosban működik a rendszer. A  parkolás  elszámolása  percalapú  így bizonyos esetekben az eddig fizetett díj egyharmada is megtakarítható.


Tudósító: - Ahogy az előbbi rövid reklámfilm is mutatja a  mobiltelefonos   parkolási  rendszer lényege, hogy apró pénz vagy bármilyen chipkártya  nélkül  fizet az autós a  parkolásért.  A  parkolás  akkor kezdődik amikor a tulajdonos elindítja a hívást és addig tart amíg egy másik hívással meg nem szakítja azt. A polgármester szerint a belvárosban hasonlóan a többi kerülethez már régóta elindulhatott volna a  mobilparkolás. 


Rogán Antal: - égy látom hogy az önkormányzat előző vezetése valamilyen oknál fogva, ami számomra érthetetlen nem tette meg azokat a lépéseket amelyek a rendszerhez való csatlakozást egyébként elindították volna.


Tudósító: - A tapasztalatok egyébként azt mutatják, hogy az autósok akár a  parkolási  díj egyharmadát is megspórolhatják a  mobilos  díjfizetéssel.


Nap-kelte

Nyomtatás
Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>