Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Sajtószoba


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 

 
Híradó
2006-09-30
Az új rendszer után egyre többen érdeklődnek. Évvégére 30-50 ezer, jövő decemberre 100 ezer ügyféllel számolnak.

Mv.: - Aprópénz-automata, érvényes parkolójegy. Ha a folyamat valahol megszakad, akkor valószínűleg a jólismert mikuláscsomagra számíthatnak az autósok. Három hónapja viszont Budapesten tíz kerületben és 14 vidéki városban mobilon is befizethető a parkolási díj. A Díjelszámoló Társaság tegnap nyert meg egy újabb tendert, így már a budapesti V. kerületben is lehet  mobillal  fizetni.

R.: - Egy újabb csomag. Ez azonban most nem büntetés, hanem egy új  parkolási  forma népszerűsítője. A  mobil parkolást  bonyolító cég vezetője szerint első látásra ugyan ijesztő a csomag, de miután az autósok kibontották azokat, pozitív visszajelzéseket adtak. Az új rendszer júliusban indult el, és már majdnem 20 ezer ügyfelük van. Többnyire bevált. Reklamációk azért még akadnak.


Fürst György igazgatóság elnöke, Első  Mobilfizetés  Elszámoló Zrt.: - 20 ezres ügyfélszámhoz képest, egy-két ilyen eset fordult elő, és ebben egyébként maga az EME Zrt. is részt vállal, hogy ezeket az eseteket tisztázza. Eddig még mindig az ügyfél oldalára sikerült szerencsésen rendezni a dolgot.


R.: - Az új rendszer után egyre többen érdeklődnek. Évvégére 30-50 ezer, jövő decemberre 100 ezer ügyféllel számolnak.

ATV


Nyomtatás
Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>