Mobil fizetési rendszer
2006-08-30

"Nem véletlen, hogy a cég nevében nem szerepel a parkolás szó" - mondta az mfor.hu-nak Fürst György, az EME igazgatóságának elnöke. "Célunk, hogy az emberek a jövőben rajtunk keresztül intézzék a lehető legtöbb mobilos kifizetést. Tervekből valóban nincs hiány, ám egy ideig még biztosan az autósok veszik leginkább igénybe az EME szolgáltatását. Fürst György szerint ez tízmillió tranzakciót is jelenthet egy évben, ami kiváló lehetőséget ad a rendszer vizsgáztatására. A cég vezetői bíznak benne, hogy folyamatosan emelkedik majd a mobilos díjfizetők száma. Eddig mintegy 15 ezer ügyfél regisztráltatta magát, míg az év végére ez a szám elérheti az 50 ezret is. Ha igazolódik az EME várakozása, akkor jövőre már 100 ezres ügyfélkörrel büszkélkedhet a vállalat.
Mfor