Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Sajtószoba


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 

 
Erős Antónia kínos pillanatai
2008-11-27
A híradós tudja, vannak olyan helyzetek, amelyek mindenkinek kellemetlenek.  Erős Antónia zsűrizett. A híradós egy nem mindennapi pályázat alkotásait értékelte: a résztvevő fiatal képzőművészek feladata az volt, hogy parkoló automatákat öltöztessenek fel. Mindezt úgy, hogy a masinák továbbra is el tudják látni az eredeti funkciójukat, de azért kiemelkedjenek a környezetükből. A pályázat célja egyébként az volt, hogy népszerűbbé tegyék a mobiltelefonnal történő parkolást. (RTL Bulvár)

Erős Antónia zsűrizett. A híradós egy nem mindennapi pályázat alkotásait értékelte: a résztvevő fiatal képzőművészek feladata az volt, hogy parkoló automatákat öltöztessenek fel. Mindezt úgy, hogy a masinák továbbra is el tudják látni az eredeti funkciójukat, de azért kiemelkedjenek a környezetükből. A pályázat célja egyébként az volt, hogy népszerűbbé tegyék a mobiltelefonnal történő parkolást.


- Meglepődtem, amikor zsűrizésre kértek fel, hiszen a képzőművészethez csak laikusként van közöm. De nagyon jópofa volt – mondta Antónia az RTL Bulvárnak. –A fiatal képzőművészek két irányba mentek el: vagy bevonták az automatát, mintákat, színeket varázsoltak rá, vagy pedig egy teljesen új tárgyat hoztak létre belőle. A funkciót azonban meg kellett tartania. Én magam azt próbáltam figyelembe venni, hogy egy-egy masina mennyire vált feltűnővé, mennyire lenne kedvem odaszaladni hozzá az utcán, és közelebbről szemügyre venni.


A híradós azt mondja, ő egyelőre a „bedobós” módszerrel parkol, de tervezi a váltást.


- Soha nem bliccelek, mert szinte azonnal jön a büntetés. De azt tudom, hogy nem olyan egyszerű dolog a parkolás. Az embernél gyakran nincs elég aprópénz, ilyenkor be kell menni egy boltba, ahol kénytelenek vagyunk venni valamit, mert esetleg nem szívesen váltanak. Kínos pillanatok ezek, amelyeket senki nem szívesen él át, de muszáj.

Nyomtatás
Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>