Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Sajtószoba


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 

 
Sztárok és a parkolóautomaták
2008-11-25
Lehet, hogy a parkolóautomata pár év múlva már csak kiállítási tárgy lesz?...Ez volt a kulcskérdése a Formabontó képzőművészeti pályázatnak, melyet az EME Zrt. hirdetett meg júliusban a parkolásért történő mobilfizetés népszerűsítésére. A pályázat célja a parkolóautomaták "új ruhába öltöztetése" fiatal képzőművészek segítségével.  (Sztárbutik)

...Ez volt a kulcskérdése a Formabontó képzőművészeti pályázatnak, melyet az EME Zrt. hirdetett meg júliusban a parkolásért történő mobilfizetés népszerűsítésére. A pályázat célja a parkolóautomaták "új ruhába öltöztetése" fiatal képzőművészek segítségével.

A jelentkezőknek úgy kellett ötleteiket megvalósítaniuk, hogy az automaták használhatóak maradjanak, ugyanakkor kiemelkedjenek a városi környezetből. A beküldött látványterveket egy jeles művészekből álló zsűri (Szirtes János, Wahorn András, Bakáts Tibor és Erős Antónia) bírálta el.


A legjobb pályaművek meg is valósultak, s a város 100 különböző pontja mellett egy kiállítás keretében is láthatóak lesznek a Városháza Parkban - a Deák tér szomszédságában november 30-ig. A kiállítást Gönczi Gábor nyitotta meg, aki elmondta: igazán izgalmasnak találja a pályaműveket. Neki első pillanatra ismét az aprópénz keresése jutott az eszébe az automatákat látva, de ez ma már a múlt, hiszen Ő is azok közé tartozik, akik inkább mobiltelefonjuk segítségével parkolnak a városban.

Nyomtatás
Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>