Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Sajtószoba


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 

 
Színes ruhákat kapnak a pesti parkolóórák
2008-06-06
Száz fővárosi parkolóórát öltöztet színesbe egy formabontó versenyen az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. (Magyar Hírlap Online)

A városdekorációs pályázatra elsősorban ipar- és képzőművészek jelentkezését várják, de bárki más is próbálkozhat, aki elég kreatívnak érzi magát. Roder Judit ötletgazdától megtudtuk, hogy a pályázók két kategóriában is gondolkodhatnak, ha részt kívánnak venni a megméretésen. "Mindenekelőtt dekorációs, grafikai pályamunkákat várunk, de lehet nevezni térplasztikával is, ami azt jelenti, hogy az alkotás nem marad a parkolóóra felületén, hanem egyfajta szobor lesz belőle. A kezdeményezésnek van egy nem titkolt üzenete is, mégpedig az, hogy a díjfizetés mobillal könnyebben megy" – mondta.

A terveket július 10-ig kell beküldeni a www.formabonto.com honlapra. A pályaművekről neves szakmai zsűri dönt. A bírálóbizottság tagjai: Szirtes János képzőművész, Wahorn András művész és Bakáts Tibor Settenkedő kritikus. Roder Judittól megtudtuk, hogy a térplasztikai kategóriában huszonegy tervet választanak ki, és ezeket szeptember közepén a fővárosi Gödör klubnál ki is állítják. A grafikai pályázatok közül pedig a zsűri és a közönség szavazata alapján a két legjobb pályaművet száz budapesti parkolóóra felöltöztetésére használják fel, ugyancsak az ősz folyamán. Mindkét kategóriában a fődíj mellett egy különdíjat is kioszt a szakmai zsűri, illetve lesz közönségdíj is. (Magyar Hírlap Online)

Nyomtatás
Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>