Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Sajtószoba


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 
Mobil parkolás: példátlan összefogás a távközlési cégek között
2009-03-02
A három magyarországi mobilszolgáltató, és az Eme Zrt. 21 városban elindította a MobilParkolásnak elnevezett szolgáltatásukat. Napi online

MobilParkolás Budapesten és 20 városban
2009-03-02
A három hazai mobilszolgáltató előfizetői a MobilParkolás szolgáltatással ezentúl Budapesten és 20 vidéki városban vásárolhatnak parkolójegyet mobiltelefonjukkal. PDAplus

Sokkal egyszerűbb lett a mobilparkolás
2009-03-02
Szerződéskötés,külön előkészületek nélkül fizethetünk mától mobilunkkal a parkolásért.  Nonstopmobil

Univerzális mobilparkolás Budapesten és 20 városban
2009-03-02
Budapesten és húsz vidéki nagyvárosban működik az új mobilparkolás: mindenhol azonos módon és előzetes regisztráció nélkül használható, (majdnem) függetlenül attól, melyik szolgáltató ügyfele az illető, pontosabban, a Vodafone feltöltő-kártyás ügyfelei egyelőre kimaradnak a jóból.  Népszabadság Online

Mélygarázs kerékpárosoknak
2009-03-02
A közelmúltban rendezték meg Budapesten az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. kiállítását, amelyen formabontó parkolóautomatákkal buzdítottak a mobilhasználatra. A meglepő, sőt olykor elrettentő modellek a hagyományos pénzérmés használatról igyekeznek leszoktatni a gépkocsivezetőket. New Yorkban ugyanakkor kerékpártároló-pályázatot írtak ki. A céljuk az volt, hogy olyan jelképeket hozzanak létre, mint amilyen eddig a sárga taxi volt, vagy Londonban a piros telefonfülke. (Magyar Hírlap)

Mobiltelefonnal is fizethető a parkolás
2009-02-02
Mobiltelefonnal fizethető Budapesten és húsz vidéki városban a parkolás - mondta Lónyai Tamás, az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. igazgatósági tagja hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. A Pannon, a T-Mobile és a Vodafone által működtetett szolgáltatás nem igényel előzetes regisztrációt, csak az autó rendszámát és a parkolás idejét kell elküldeni a parkoló automatákon található telefonszámra. A telefonszám tartalmazza a parkolózóna azonosítóját is. A tranzakcióról az autós szöveges üzenetet kap. Ha az autós nem tudja, hogy mennyi ideig parkol, akkor csak a rendszámot kell elküldenie. A parkolás bármikor megszakítható. Az operátorok az tranzakciókat rögzítik, így később is igazolható a fizetés.

Parkolóautomata-kiállítás Budapesten
2008-12-04
Lehet, hogy a parkolóautomata pár év múlva már csak kiállítási tárgy lesz? Ez volt a kulcskérdése a formabontó képzőművészeti pályázatnak, melyet a mobiltelefonos parkolási díjfizetés népszerűsítésére hirdettek meg.  (Helyi Téma)

Parkolóautomata, mint múzeumi tárgy
2008-11-27
…Ez volt a kulcskérdése a Formabontó képzőművészeti pályázatnak, melyet az EME Zrt. hirdetett meg júliusban a parkolásért történő mobilfizetés népszerűsítésére. A pályázat célja a parkolóautomaták „új ruhába öltöztetése” fiatal képzőművészek segítségével. A jelentkezőknek úgy kellett ötleteiket megvalósítaniuk, hogy az automaták használhatóak maradjanak, ugyanakkor kiemelkedjenek a városi környezetből. (pophalo.hu)

Erős Antónia kínos pillanatai
2008-11-27
A híradós tudja, vannak olyan helyzetek, amelyek mindenkinek kellemetlenek.  Erős Antónia zsűrizett. A híradós egy nem mindennapi pályázat alkotásait értékelte: a résztvevő fiatal képzőművészek feladata az volt, hogy parkoló automatákat öltöztessenek fel. Mindezt úgy, hogy a masinák továbbra is el tudják látni az eredeti funkciójukat, de azért kiemelkedjenek a környezetükből. A pályázat célja egyébként az volt, hogy népszerűbbé tegyék a mobiltelefonnal történő parkolást. (RTL Bulvár)

Sztárok és a parkolóautomaták
2008-11-25
Lehet, hogy a parkolóautomata pár év múlva már csak kiállítási tárgy lesz?...Ez volt a kulcskérdése a Formabontó képzőművészeti pályázatnak, melyet az EME Zrt. hirdetett meg júliusban a parkolásért történő mobilfizetés népszerűsítésére. A pályázat célja a parkolóautomaták "új ruhába öltöztetése" fiatal képzőművészek segítségével.  (Sztárbutik)

Parkolóautomata kiállítás Budapesten
2008-11-25
Lehet, hogy a parkolóautomata pár év múlva már csak kiállítási tárgy lesz? Ez volt a kulcskérdése a Formabontó képzőművészeti pályázatnak, melyet az EME Zrt. hirdetett meg júliusban a parkolásért történő mobilfizetés népszerűsítésére. (EduCafe)

Parkolóautomata-design kiállítás
2008-11-25

Lehet, hogy a parkolóautomata pár év múlva már csak kiállítási tárgy lesz?
2008-11-22
Ez volt a kulcskérdése a Formabontó képzőművészeti pályázatnak, melyet az EME Zrt. hirdetett meg júliusban a parkolásért történő mobilfizetés népszerűsítésére. A pályázat célja a parkolóautomaták "új ruhába öltöztetése" fiatal képzőművészek segítségével. A jelentkezőknek úgy kellett ötleteiket megvalósítaniuk, hogy az automaták használhatóak maradjanak, ugyanakkor kiemelkedjenek a városi környezetből. A kiállítás november 30-ig látható a budapesti Városháza téren. (Stop.hu)

Parkolóautomata-kiállítás a Városháza parkban
2008-11-21
Szabadtéri parkolóautomata-kiállítás nyílt a Városháza parkban, ahol a nagyérdemű érdekesen "átszerkesztett" parkolóautomatákat nézhet meg!  http://www.fntudosito.hu/riport/2530
(Figyelőnet)

Dizájnos parkolóautomaták
2008-11-21
Dizájnos parkoló-automaták: fiatal képzőművészek szabadon ereszthették fantáziájukat és újraértelmezhették a köztéri parkoló automatákat, úgy, hogy azok ne veszítsenek a funkcionalitásukból. Vendégeink Szirtes János, képzőművész, a zsűri elnöke és a parkolóautomata-dizájn győztese.  (ATV - Reggeli Jam)http://atv.hu/videotar/2008_nov_dizajnos_parkoloautomatak.html

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>


Nyomtatás
Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>