Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Sajtószoba


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 
Parkolóóra-szobrok és mobilfizetés
2008-11-21

Parkolóautomaták művészeti kivitelben a Városháza téren
2008-11-20
Tegnap kihirdették a Formabontó elnevzésű alkotói pályázat eredményét. Az Első Mobilfizetési Elszámoló (EME) Zrt. által meghirdetett verseny során a pályázóknak parkolóautomatákat kellett újragondolniuk. (Metropol)

Szőrös parkolóautomatát terveztek Budapestre
2008-11-20
A mobilos fizetéssel foglalkozó cég múzeumi tárgyakká tenné a parkolóautomatákat, és erre képzőművészeti pályázatot is hirdetett.

Formabontó parkolóórák a fővárosban
2008-11-20
Lehet, hogy a parkolóautomata pár év múlva már csak kiállítási tárgy lesz? Ez volt a kulcskérdése a Formabontó képzőművészeti pályázatnak, amelynek eredményét csütörtökön hirdették ki. (HVG)

Formabontó parkolóórák a fővárosban
2008-11-20
Lehet, hogy a parkolóautomata pár év múlva már csak kiállítási tárgy lesz? Ez volt a kulcskérdése a Formabontó képzőművészeti pályázatnak, amelynek eredményét csütörtökön hirdették ki. A pályázatot az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. hirdetett meg júniusban, hogy a parkolóórák külseje barátságosabbá, eredetibbé váljon, valamint népszerűsítse a mobiltelefonnal történő parkolást. (MTI)

Pályázat a budapesti parkoló automaták díszítésére
2008-10-26
Az EME (Első Mobilfizetés Elszámoló) Zrt. pályázatot hirdet a Budapesten található parkoló automaták képzőművészeti eszközökkel történő átalakítására. A pályázati felhívás a 18. életévüket betöltött művészeknek szól, akik jelenleg közép-vagy felsőfokú művészeti oktatásban részesülnek, illetve olyan alkotóknak, akik elképzeléseiket, pályaműveiket képesek kivitelezni is.  (Designmateriál.hu)

Világhitel az OTP-től: megérkezett az első jen alapú lakáshitel
2008-08-30

Superman, mint parkolóóra
2008-07-28
A városdekorációs művészeti pályázatot az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. hirdette meg. (Híradó Online)

Superman, mint parkolóóra
2008-07-25
Több mint száz képző- és iparművész tervezte meg miként lehetnének színesebbek, egyedibbek a parkolóórák - a zsűri pénteken választotta ki a nyerteseket. (automenedzser.hu)

Városdekorációs művészeti pályázat
2008-07-25
Több mint száz képző- és iparművész tervezte meg miként lehetnének színesebbek, egyedibbek a parkolóórák - a zsűri pénteken választotta ki a nyerteseket. (Népszava Online)

Parkolóautomata mint üde színfolt
2008-06-09
Városdekorációs művészeti pályázatot hirdet az Első Mobilfizetés Elszámoló (EME) Zrt.; a Formabontó nevű tenderre fiatal képző- és iparművészek dolgozatait várják a szervezők. (Népszabadság Online)

Színes ruhákat kapnak a pesti parkolóórák
2008-06-06
Száz fővárosi parkolóórát öltöztet színesbe egy formabontó versenyen az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. (Magyar Hírlap Online)

Színes parkolóórákat kap Budapest
2008-06-04
Az utcai parkolóórák külsejének megváltoztatására írt ki pályázatot az Első Mobilfizetés Elszámoló (EME) Zrt. Az akcióval a cég a mobiltelefonos díjfizetést népszerűsítené - áll a pályázatot lebonyolító ügynökség Független Hírügynökséghez eljuttatott vasárnapi közleményében. (mr1-kossuth.hu)

Street art és parkolás - festeni és rajzolni lehet a parkolóórákra Budapesten
2008-06-04
Az utcai parkolóórák külsejének megváltoztatására írt ki pályázatot az Első Mobilfizetés Elszámoló (EME) Zrt. Az akcióval a cég a mobiltelefonos díjfizetést népszerűsítené - áll a pályázatot lebonyolító ügynökség Független Hírügynökséghez eljuttatott vasárnapi közleményében. (Hírszerző)

Színes ruhákba öltöztetik a parkolóórákat Budapesten
2008-06-02
BUDAPEST. Városdekorációs művészeti pályázattal rukkolt elő az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. A város dekorációs művészeti pályázat lényege, hogy az utcán használatban lévő parkoló automaták külsejét úgy változtassák meg, hogy a megújult, „színes ruhát öltő" automaták a főváros látványos színfoltjaivá váljanak. Az EME Zrt. 100 parkoló automatát a városban színes ruhába öltöztet. A pályázat másik eredményeként fiatal képző- iparművészek megépíthetik a saját köztéri szoborként is funkcionáló parkoló automatájukat, ezekből a neves zsűri által kiválasztott 21 legjobb művet köztéri kiállításon mutatják be. (OSZK)

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>


Nyomtatás
Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>