Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Egyenleg


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 

Szeretné a parkolás vagy az autópálya matrica(akár balesetbiztosítással) díját, autómosását, percalapú fesztiváljegyét, vagy esetleg mobilfutárát EME folyószámláról kiegyenlíteni?
Ha Ön még nem Ügyfelünk, első egyenlegfeltöltése előtt KÉRJÜK REGISZTRÁLJON!

Egyenlegét többféle módon is feltöltheti:


1. Automatikus bankkártyás feltöltéssel

Önnek mostantól nem kell figyelnie az aktuálisan rendelkezésére álló egyenlegét, mert a rendszer automatikusan feltölti azt, ha az EME Egyenlege az Ön által beállított összeg alá csökken.

Válassza Ön is a legegyszerűbb egyenlegfelöltési módot!
Tovább>>>>2. Bankkártya feltöltéssel

Figyelem! Bankkártyás fizetési felületünk megújult. Kérjük, hogy a zökkenőmentes használathoz az alábbi beállításokat legyen kedves ellenőrizni:

Google Chrome használata esetén: Nyissa meg a csavarkulcs menü> Beállítások > A motorháztető alatt > Proxy beállítások módosítása... > A helyi hálózat (LAN) beállításai elemét, és törölje a "Proxykiszolgáló használata a helyi hálózaton" jelölőnégyzetet.

Internet Explorer használata esetén: kattintson az Eszközök menü Internet beállítások parancsára, válassza a Speciális lapot, és ellenőrizze, hogy engedélyezve van-e az SSL és a TLS protokoll a biztonsági beállítások között, amennyiben nincs, legyen kedves bepipálni a jelölőnégyzetet.

Firefox használata esetén: Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a web hozzáférés.

Feltöltéshez használható bankkártyatípusok:

Az OTP Bank, illetve egyéb kibocsátók által kibocsátott, interneten történő fizetésre alkalmas, MasterCard International S.A., illetve VISA International Inc, Amex Co . valamint JCB Inc. termékek:
 

Bankkártyás feltöltés

Bankkártyás feltöltés >>>

3. Átutalással
 
Ne bajlódjon a készpénzzel! Töltse fel egyenlegét átutalással!
A folyószámláján maximum 5 munkanapon belül kerül jóváírásra, melyről SMS értesítést kap. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel rendszámát és mobil telefonszámát!


Bankszámlaszámunk: OTP Bank Rt. 11705008-20492838
ERSTE Bank Rt. 11600006-00000000-14821840


11705008-2049283811600006-00000000-14821840

4. Készpénzzel

Ügyfélszolgálatainkon, a befizetett összeg folyószámláján azonnal jóváírásra kerül.


5. Csekkel

A folyószámláján maximum 10 munkanapon belül kerül jóváírásra, melyről SMS értesítést kap.
Debrecenben, Egerben és Tapolcán csak csekkes befizetés lehetséges, csekküldést az EME Zrt. központi ügyfélszolgálatán lehet telefonon kérni.


FONTOS:

Egyenleg feltöltéseiről SMS-ben kap tájékoztatást, amint a befizetett összeg felhasználható. Kérjük minimum 5000,- Ft-tal töltse fel egyenlegét!!


Nyomtatás

Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>