Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Általános információk


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 
Miért jó Önnek, ha az EME Zrt-nél vásárolja mobiltelefonnal az e-matricát balesetbiztosítással?

- mert nem szükséges megőrizni a vásárlásról kapott visszaigazoló SMS-t, hiszen az EME Zrt. rendszerében minden adat rögzítésre kerül!
- gyorsabb és kényelmesebb a hagyományos vásárlási módnál, mivel Ön bárhonnan kezdeményezheti a vásárlást!
-
egyszerre tudja megvásárolni az e-matricát, valamint az e-matrica érvényességi idejével megegyező időszakra, kizárólag a magyar autópályákon esetlegesen bekövetkező biztosítási eseményekre vonatkozó balesetbiztosítást!
- az e-matrica érvényességi idejével megegyező időszakban kizárólag a magyar autópályákon történt biztosítási esemény bekövetkeztekor Önnek és az autóban Önnel utazóknak a biztosítási eseményből adódó károk enyhítéséhez segítséget kap!

Ha van e-matricája balesetbiztosítással, a biztosító a következő események bekövetkezésekor fizet biztosítási összeget:   
A közlekedési balesetből eredő csonttörés, égés, maradandó egészségkárosodás, kórházi ápolás 28. napja után vagy haláleset.

A biztosítás kizárólag Magyarország területén, magyar autópályán történt közlekedési balesetekre érvényes.

A bekövetkezett balesetet, az erre tekintettel támasztott bármely igényt haladéktalanul, de legkésőbb 15 napon belül írásban be kell jelenteni a biztosító címére (1461 Budapest, Pf.: 131.), az UNION Biztosító Életbiztosítási Igazgatóságra.

A bejelentéshez szükséges nyomtatvány – igénylőlap baleseti szolgáltatáshoz (kárbejelentő) - letölthető az UNION Biztosító www.union24.hu  honlapjáról vagy kérésre az UNION Biztosító 06-1-486-4343 számon elérhető ügyfélszolgálata postán kiküldi.

A bejelentéssel egyidejűleg csatolandó dokumentumok felsorolását a Biztosítási Feltételek és az Ügyfél tájékoztató tartalmazza.
A biztosító a szolgáltatását a legutoljára beérkezett szükséges irat beérkezését követő 15 napon belül teljesíti. 

A szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a biztosító Biztosítási Feltételek és Ügyfél tájékoztató elnevezésű dokumentumait. A dokumentumok elérhetőek a "letölthető dokumentumok" menüpontban.

A balesetbiztosítással kapcsolatos kérdések,  esetén bővebb tájékoztatás érdekében kérjük, forduljon közvetlenül az Union Biztosítóhoz, a 06-1-486-4343 ügyfélszolgálati számon.

         További információ: http://www.unionbiztosito.hu/  

Nyomtatás

Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>