Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Fontos tudnivalók


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 
Fontos tudnivalók:
Az összegek csak a mosás befejezése után, de legkésőbb az adott nap 23 óráig kerülnek levonásra, addig csak zároljuk. Amennyiben a megrendelés visszaigazolásáról érkezett SMS-re 5 percen belül nem küldi vissza megerősítésként az „OK” szót SMS-ben, abban az esetben a megrendelés törlődik és kizárólag kommunikációs díj kerül felszámításra.
A szolgáltatás lemondása esetén kérjük, hívja a +36-1-413-1852 számot. Amennyiben legkésőbb 1 órával a megrendelés visszaigazolásáról küldött SMS-ben szereplő várható mosási időpont előtt kerül lemondásra a szolgáltatás, úgy csak kommunikációs díj(ak) kerül(nek) felszámításra. Amennyiben 1 órán belül kerül sor a szolgáltatás lemondására, vagy a mosás elvégzése az Ügyfél hibájából hiúsul meg (pl: az autója nem tartózkodik a megadott helyszínen), abban az esetben 1000 Ft kiszállítási díj és kommunikációs díj(ak) kerül(nek) felszámításra.

Amennyiben a mosás elvégzése akadályba ütközik, akkor arról Önt azonnal értesíti a InnoWash autómosó.
 Az InnoWash- mobil autómosás mobillal szolgáltatás díjfizetésével kapcsolatos panaszával kérjük, forduljon az EME Zrt. ügyfélszolgálatához.

Abban az esetben, ha az Ügyfél által megadott adatok hibásak vagy értelmezhetetlenek, vagy nem megfelelő szolgáltatási számra küldi az üzenetet, vagy a szolgáltatás igénybevételére
nem jogosult, vagy nem elegendő az egyenlege, továbbá esetlegesen a szolgáltatással összefüggő egyéb tájékoztatás esetében erről SMS-ben értesítést küldünk, amelynek kommunikációs díja az Ügyfelet terheli.

Az üzenet abban az esetben kerül csak kiküldésre, ha a kommunikációs díjnak megfelelő összeg az egyenlegen vagy a bankszámlán rendelkezésre áll.
Amennyiben az Ügyfél telefonszáma egy szerződésben sem szerepel, vagy egynél több folyószámlában is rögzített, abban az esetben a rendszer SMS értesítést nem küld.
Nyomtatás

Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>