Egyenleg feltöltés +36 1 999-6100 Skype állapot Skype Letöltés Oldaltérkép
 
 

Fontos tudnivalók


 

 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 
Az Ön neve:
Az Ön E-mail címe:
Ismerősének neve:
Ismerősének E-mail címe:
 
 

Szolgáltatásunk kizárólag a szerződésben rögzített telefonszámokról és rendszámokra vehető igénybe.

Rendszerünkben külföldi telefonszám és rendszám is rögzíthető. Minden olyan telefonszámot és rendszámot regisztrálni kell a rendszerben, mellyel a szolgáltatásainkat igénybe szeretné venni. Egy telefonszámról, egyidőben, egy jármű parkolása kezdeményezhető.

Alapértelmezett PIN kód: 1234, mely megváltoztatása után lehetősége van szerződésének módosítására. Kérjük, PIN kód-ját kezelje bizalmasan.

Alapértelmezett rendszám: az a jármű, amelyhez tartozó telefonszámmal lehet szolgáltatásainkat behívással és SMS-sel is igénybe venni. Egy telefonszámhoz csak egy alapértelmezett jármű tartozhat, mivel ebben a hozzárendelésben a telefonszám egyértelműen beazonosítja a rendszámot.

Fizetési kötelezettség: amennyiben mobilfizetési szolgáltatásunk valamilyen okból nem érhető el úgy Ügyfelünk fizetési kötelezettsége továbbra is fennáll (pl.: parkolás, e-matrica), így egyéb módon kell ezen díjakat megfizetni.

Visszaigazolás: amennyiben parkolás indítást vagy leállítást kezdeményez, minden esetben megerősítő visszaigazolást kap. Ennek hiányában a kérés nem teljesült. 

Előjegyzés: amennyiben üzemidő után kezdeményezi a parkolás indítását vagy leállítását, úgy a rendszer előjegyzésbe veszi a következő aktív üzemidejű napra, melyről tájékoztatást ad.

Parkolás módjai: telefonszám hívásával határozatlan időre, üzenet küldésével határozott, vagy határozatlan időre.


Zónaszám: a parkoló automatákon szereplő telefonszám utolsó négy számjegye.


Időkorlátos zónák: azok a zónák, ahol az egyszeri parkolási idő limitálva van. A limit elteltével a rendszer automatikusan leállítja a parkolást, és erről üzenetet küld.


Üzemidő: A parkolási rendeletben meghatározott üzemidőszak. Üzemidő végén a rendszer automatikusan leállítja a parkolást, melyről üzenetet nem küld. Az SMS értesítés prémium szolgáltatásként szerződéskötéskor vagy az ugyfelszolgalat@emezrt.hu címre küldött e-mailben  kérhető.

Abban az esetben, ha az Ügyfél által megadott adatok hibásak vagy értelmezhetetlenek, vagy nem megfelelő szolgáltatási számra küldi az üzenetet, vagy a szolgáltatás igénybevételére nem jogosult, vagy nem elegendő az egyenlege, továbbá esetlegesen a szolgáltatással összefüggő egyéb tájékoztatás esetén erről SMS-ben értesítést küldünk, amelynek kommunikációs díja az Ügyfelet terheli.


Az üzenet abban az esetben kerül csak kiküldésre, ha a kommunikációs díjnak megfelelő összeg az egyenlegen vagy a banszámlán rendelkezésre áll.


Amennyiben az Ügyfél telefonszáma egy szerződésben sem szerepel, vagy egynél több folyószámlában is rögzített, abban az esetben a rendszer SMS értesítést nem küld.

Minimálisan fizetendő várakozási díj:

"1988. évi I. törvény

a közúti közlekedésről

 

15/A. § (7) A minimálisan fizetendő várakozási díj az adott várakozási területen érvényes egy órai díj alapján számított,

a) jegykiadó automatából váltott jegy, sorompóval biztosított parkoló esetén 15 percnek megfelelő összeg,

b) mobiltelefonos parkolási díjfizetési rendszer használata esetén 15 percnek megfelelő összeg, kivéve, ha a díjfizetés leállítására irányuló kérés a díjfizetés megkezdése utáni első percben megtörténik"

 
 
Nyomtatás

Nyilvántartási szám:
ISMS/019-18
Nyilvántartási szám:
503/1325-1424
 
 
 
További videók >>